Black Week: 20% korting op alles

Beoordelingen

Enkele woorden van onze klanten

We zijn erg blij met het beddengoed

mooi, comfortabel, en de kleinschalige productie en distributie is geweldig. Daarom hebben we direct na ontvangst van ons eerste pakket nog een set besteld.

Je kunt de kwaliteit echt voelen.

Ik ben enorm blij met dit beddengoed. Het is zacht, comfortabel en je kunt de fantastische kwaliteit echt voelen. Het is belangrijk voor me dat het milieuvriendelijk is. Ik was online op zoek naar hoogkwalitatief beddengoed. Ik heb liever slechts enkele sets van hoge kwaliteit dat jarenlang mee zal gaan, dan goedkoop bedlinnen.

Ik beveel dit aan anderen aan

Ik zag een advertentie op Instagram en besloot er voor te gaan 😀 Ik ben enorm blij en raad jullie producten aan anderen aan.

Het nu is onmogelijk om iets anders te gebruiken

Ik ben enorm blij met mijn beddengoed van Alva. Zodra ik het eraf haal, was ik het en maak ik mijn bed opnieuw op. Het voelt onmogelijk om nog iets anders te gebruiken.

Erg comfortabel en stijlvol

Jullie lakens zijn enorm comfortabel en stijlvol. Het lijkt ook erg duurzaam te zijn. We zijn er enorm blij mee en zullen in de lente waarschijnlijk een nieuwe set in een andere kleur kopen.

Erg blij met mijn kerstcadeau

Drie volwassen kinderen hebben allemaal beddengoed gekregen voor Kerstmis. We vroegen hen wat ze ervan vonden en alle drie, inclusief hun partners, waren zeer tevreden.

Meer dan tevreden

Wij zijn meer dan tevreden met het beddengoed, zowel wat de kwaliteit betreft als de manier waarop het gemaakt is. Ik ga meer van jullie producten kopen.

Mijn eerste keuze

Ik ben erg blij met mijn beddengoed - mijn eerste keuze!

Mijn keuze maakt een verschil

Mijn dochter Tove vroeg voor haar verjaardag om biologisch beddengoed. Ze googlede, vond jullie en stuurde me de link, dus het was voor mij makkelijk om haar cadeau te kopen. Toen ik de lakens zag, vond ik ze zo stijlvol, luxueus en enorm "slaapvriendelijk", waardoor ik voor mezelf ook een bundel heb gekocht. Het voelt geweldig dat onze keuzes een verschil maken! De stijlvolle verpakking geeft het een extra touch!

Super tevreden

Ik ben super tevreden met mijn lakens en kussenslopen. Ik ga er zeker meer kopen.

Geweldig

Voor de eerste keer in mijn leven (denk ik) kon ik mijn nieuwe beddengoed uitpakken en er meteen mijn bed mee opmaken - zonder te wassen. Ik ben direct toen ik ze kreeg voor langere tijd weggeweest, waardoor ik ze maar één keer heb gebruikt en ze nog moet wassen. Maar tot nu toe zijn ze geweldig. Ondanks het feit dat ze nieuw zijn, zijn ze even zacht als de lakens uit de jaren 50 en 60 die al 1000 keer gewassen zijn.

Goede kwaliteit, zacht en comfortabel

We zijn enorm blij, gebruiken het beddengoed (Vidd Midnight Blue) erg vaak, de kwaliteit is geweldig.